Betalingsmogelijkheden

Bij Kwaliteits-tuingereedschap kunt u online betalen met IDEAL, Credit Card, Mastercard, Visa en Bancontact/Mister Cash.

Voor de klanten uit Belgie die met een creditcard willen betalen: Let op ! U moet toestemming geven aan uw bank voor online aankopen in het buitenland. 
De meeste creditcards staan de online betaling niet toe. Contacteer bij twijfel uw lokale bank.

Alle betalingen die lopen via IDEAL, Credit Card, Mastercard, Visa en Bancontact/Mister Cash zijn goed beveiligd en uw persoonsgegevens blijven gewaarborgd.

Betaalmethoden

Verkoopsprijzen & BTW

In onze webshop kwaliteits-tuingereedschap.nl voeren wij de meest actuele prijzen. Alle prijzen bij kwaliteits-tuingereedschap.nl zijn inclusief btw. Na uw bestelling en betaling verzenden we online uw factuur en uw bevestiging. Op de factuur staan de BTW totalen vermeld. Deze totalen bevatten zowel de BTW over de producten als de BTW over de bezorging. Voor klanten in Belgie die een geldig BTW-nummer bezitten, kunnen wij INTRACOMMUNAUTAIR leveren.

Onjuiste prijs- en product omschrijvingen.

Kwaliteits-tuingereedschap.nl behoudt het recht onjuiste prijzen en product omschrijvingen te rectificeren. Ook is het mogelijk dat producten in een andere kleur geleverd worden, dan op de website vermeld staan. Deze kleuraanpassing is nooit het gevolg van een mindere kwaliteit, in de productie worden de producten veelal in de huisstijl (rood) gekleurd, maar ook worden diverse producten in zwart of in hamerslag grijs gekleurd. Indien u expliciet de kleur nodig hebt zoals op de website vermeld staat kunt u dat in het opmerkingsveld toevoegen.