Garantie & Retourzendingen kwaliteits-tuingereedschap.nl

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie op ons gehele assortiment producten.

Bij ons kunt u veilig kopen en bent u zeker van een uitstekende service!
Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Herroepingsrecht:


14 dagen recht van retour indien het product niet aan uw verwachtingen voldoet.
o Deze periode gaat in nadat u het product heeft ontvangen.
o Indien u een product terug wilt sturen maakt u gebruik van de instructies op het retourformulier welke u op deze pagina kunt vinden. Retourformulier
o U kunt het complete, ongebruikte, onbeschadige product terugsturen, indien mogelijk in de originele verpakking. Wij vragen u het product in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te retourneren.
o Het is toegestaan een product terug te sturen wat incompleet, gebruikt en/of beschadigd is. De schade of ontbrekende onderdelen van het product zullen op het terug te betalen bedrag in mindering worden gebracht.
o De verzendkosten voor het retour zenden zijn voor uw rekening, bewaar altijd het bewijs van verzending.
o De retourzending moet binnen de zichttermijn van 14 dagen zijn gemeld en uiterlijk op de 14e dag aan ons zijn teruggezonden.
o Binnen 14 dagen nadat wij het product van u terug hebben ontvangen storten wij uw aankoopbedrag terug inclusief de verzendkosten die u eventueel heeft betaald bij het bestellen van het product.

Non-Conforme producten: Niet goed, Geld terug!


o Als u een product heeft aangeschaft wat niet aan de opgegeven specificaties voldoet, defect blijkt te zijn, of niet het product is wat u heeft besteld, dan moet u uw klacht binnen redelijke termijn aan ons melden.
o U kunt een non-conform product bij ons aanmelden per email via info@kwaliteits-tuingereedschap.nl
o Het is van belang dat u uw melding ondersteunt met foto's waaruit blijkt waarom het product een non-conform product is.
o Wij zullen er, in goed overleg met u, alles aan doen om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen.
o Als u direct na levering ontdekt dat u een verkeerd of defect product heeft ontvangen, of een product heeft ontvangen wat niet aan de opgegeven specificaties voldoet, dan heeft u de mogelijkheid het product kostenloos te retourneren of accoord te gaan met een voorstel tot compensatie of vervanging.
o Kiest u ervoor het product te retourneren dan leveren wij u hiervoor per email een verzendlabel aan waarmee u het product kunt terugsturen. Het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten krijgt u binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort.
o Het product moet altijd binnen 14 dagen na de melding naar ons terug worden gezonden.

Een klacht? Niet 100% tevreden over het product of onze afhandeling van uw bestelling, klacht of garantieclaim ?


o Wij zullen alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om u zo goed mogelijk te helpen.
o Stuur uw klacht per email naar info@kwaliteits-tuingereedschap.nl Wij sturen u zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen een voorstel.