Terug

  • Binnen 48 uur geleverd
  • Gratis verzending vanaf € 80,- (NL), € 90,- (BE)
  • 14 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!

Garantie en retour zendingen

Wij bieden u 100% tevredenheidsgarantie op ons gehele assortiment producten.

Bij ons kunt u veilig kopen en bent u zeker van een uitstekende service!
Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Herroepingsrecht:


14 dagen recht van retour indien het product niet aan uw verwachtingen voldoet. 
o Deze periode gaat in nadat u het product heeft ontvangen. 
o Indien u een product terug wilt sturen, vragen wij u eerst een mail te sturen naar  info@kwaliteits-tuingereedschap.nl 
o U kunt het complete, ongebruikte, onbeschadige product terugsturen, indien mogelijk in de originele verpakking. Wij vragen u het product in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te retourneren. 
o Het is toegestaan een product terug te sturen wat incompleet, gebruikt en/of beschadigd is. De schade of ontbrekende onderdelen van het product zullen op het terug te betalen bedrag in mindering worden gebracht. 
o De verzendkosten voor het retour zenden zijn voor uw rekening, bewaar altijd het bewijs van verzending. 
o De retourzending moet binnen de zichttermijn van 14 dagen zijn gemeld en uiterlijk op de 14e dag aan ons zijn teruggezonden. 
o Binnen 14 dagen nadat wij het product van u terug hebben ontvangen storten wij uw aankoopbedrag terug inclusief de verzendkosten die u eventueel heeft betaald bij het bestellen van het product.

Non-Conforme producten: Niet goed, Geld terug!


o Als u een product heeft aangeschaft wat niet aan de opgegeven specificaties voldoet, defect blijkt te zijn, of niet het product is wat u heeft besteld, dan moet u uw klacht binnen redelijke termijn aan ons melden. 
o U kunt een non-conform product bij ons aanmelden per email via info@kwaliteits-tuingereedschap.nl 
o Het is van belang dat u uw melding ondersteunt met foto's waaruit blijkt waarom het product een non-conform product is. 
o Wij zullen er, in goed overleg met u, alles aan doen om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen. 
o Als u direct na levering ontdekt dat u een verkeerd of defect product heeft ontvangen, of een product heeft ontvangen wat niet aan de opgegeven specificaties voldoet, dan heeft u de mogelijkheid het product kostenloos te retourneren of accoord te gaan met een voorstel tot compensatie of vervanging. 
o Kiest u ervoor het product te retourneren dan leveren wij u hiervoor per email een verzendlabel aan waarmee u het product kunt terugsturen. Het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten krijgt u binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort. 
o Het product moet altijd binnen 14 dagen na de melding naar ons terug worden gezonden.

Een klacht? Niet 100% tevreden over het product of onze afhandeling van uw bestelling, klacht of garantieclaim ?


o Wij zullen alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om u zo goed mogelijk te helpen.
o Stuur uw klacht per email naar info@kwaliteits-tuingereedschap.nl Wij sturen u zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen een voorstel.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »