Emmers en Tubtrugs

EEN EENVOUDIG VOORWERP, EEN GROOT VERSCHIL

Emmers en metselkuipen hebben we in verschillende materialen en formaten zodat iedereen zijn gading kan vinden. De voorkeur qua grootte of materiaal is dan ook afhankelijk van taak tot taak en van persoon tot persoon. Het is weer iets kleins dat het werk toch wat aangenamer kan doen verlopen. Kwaliteits-tuingereedschap  stelde een aanbod samen speciaal voor gebruik in huis & tuin en een assortiment speciaal voor de bouw & tuinbouw.

Naar de tubtrugs >>

 

METALEN EMMERS

Gewone emmers uit gegalvaniseerd (verzinkt) ijzer hebben we in 10 of 14 liter. Ze zijn vervaardigd uit platen van 0,70 mm dik en daarom een stuk steviger dan andere zinken emmers, die meestal maar 0,45 mm dik zijn. De emmers zijn allemaal warm verzinkt wat betekend dat er een kwaliteits laag op het product is aangebracht. Dit voorkomt langdurig de vorming van corrosie. Oude emmers en kuipen zijn ook allemaal warm verzinkt, wat een levensduur geeft van 30 jaar+. Kortom : Hoge kwaliteit!!!!

Naar de metalen emmers >>

 

GORILLA TUBS® VAN TUBTRUGS®

Polet/kwaliteits-tuingereedschap  is exclusief verdeler van Tubtrugs®, een merk van kunststof kuipen en emmers uit 100% polyethyleen. De emmers worden vervaardigd uit 100% pure grondstof, hierdoor zijn de emmers kleurvast en gifvrij, wat ze daarom uitermate geschikt maakt voor allerhande gebruik in de tuin , in huis of in de stal. De Tubtrugs®  zijn bijzonder flexibel maar tegelijkertijd ook heel stevig. Door de speciale versterkingsbanden vanuit de hengsels hebben ze een draagvermogen van 250kg. Als kinderbadje, wasmand, oogstmand of voeremmer….de Tubtrugs® zijn voor 1001 toepassingen geschikt.   Speciaal voor de bouw ontwikkelde dit merk de extra stevige Gorilla Tubs®, die onder andere perfect dienst doen als metselkuip.

 Naar de gorilla tubtrugs >>

FIEL KANGURO®

Fiel Kanguro® is een ander topmerk van emmers en kuipen die ook bij intensief gebruik lang meegaan. De producten zijn vervaardigd uit speciaal rubber dat verstevigd is met nylonpolyamide. Hierdoor is het beter bestand tegen materiaalmoeheid en temperaturen tot -60°C en heeft het een betere breukvastheid. Dus zeker in de vrieskou is dit materiaal aan te raden boven plastic. In het assortiment hebben wij : kalveremmers, landbouwemmers, paardenemmers, metselkuipen en voerbakken.

 Naar de Protubs >>