Over kwaliteits-Tuingereedschap

Welkom in de webshop

Over ons

Kwaliteits-tuingereedschap.nl is geautoriseerd verdeler van POLET Quality Products in Nederland.

 

Kwaliteits-tuingereedschap.nl heeft een missie : Kwaliteitsproducten leveren met zorg voor de natuur, een zorgvuldig gebruik van grondstofbronnen , een zo groot mogelijk gebruiksgemak, een maximale gebruiksduur en zo groot mogelijk gebruiksplezier.

Gesmeed gereedschap heeft toekomst. In vroeger tijden was gesmeed gereedschap gemeengoed. Iedere agrariër, tuinder, bosbouwer of werknemer in de industrie gebruikte gesmeed gereedschap. Men kon op het gereedschap vertrouwen en verzorgde het gereedschap, zodat men zeer lang profijt had van het kwaliteitsproduct. Kwaliteits-tuingereedschap biedt u het beste van vroeger en de verbeteringen en het gebruiksgemak van vandaag.

 

Een kwaliteits product ligt beter in de hand, het gereedschap blijft langer scherp en niet in de laatste plaats, het product is duurzaam! Als gereedschapsfabrikant is Polet dagelijks bezig om duurzaamheid verder gestalte te geven. Recent de overname van de traditionele smederij van Chris en Stefaan Denolf. Deze topproducten die allen met de hand gesmeed zijn, gaan nu verder door het leven onder de naam Polet Traditional. Kwaliteits-tuingereedschap gaat deze topproducten verder verdelen. Alle klanten die een ambachtelijk gesmeed kwaliteitsproduct waarderen , kan kwaliteits-tuingereedschap.nl nu volledig bedienen.

 

Ook een paradepaardje van duurzaamheid is het nieuw ontwikkelde handvat van gelamineerd bamboe. Speciaal voor heggenscharen en de nieuwe takkenschaar zijn deze nieuwe handvaten geproduceerd. De bamboeplant groeit van nature in het Verre Oosten. Het gebruik van bamboestengels is in het Verre Oosten net zo algemeen als het gebruik van hout in Europa. Een groot voordeel van bamboe is dat het heel snel weer teruggroeit. Men hoeft voor iedere gekapte bamboestengel geen nieuwe te planten. De plant herstelt zich enorm snel. De gelamineerde bamboe handvaten zijn heel sterk en fraai glad afgewerkt. De takkenschaar met bamboe handvaten….EEN FRAAIE DUURZAME KEUS!!!

 

De nieuwe lijn FSC bezems. Houten stelen en houten bezemblokken uit duurzaam beheerde bossen. Voor de vulling van de blokken worden natuurvezels gebruikt eventueel aangevuld met kunststof haren voor een verdere optimalisatie van het veegresultaat. Speciale aandacht vragen wij voor het NUPLA® stelen assortiment. POLET is de enige officiële licentiehouder voor Europa. Deze stelen hebben uitmuntende eigenschappen, waardoor ze vele malen sterker zijn dan een houten steel. Zeker voor de producten waar enorme krachten op de steel komen is de NUPLA® steel een uitkomst. Alleen de NUPLA® stelen hebben de kwaliteit door het unieke en gepatenteerde productieproces. Professionals gebruiken deze stelen al tientallen jaren. U kunt op de NUPLA® stelen vertrouwen. Op onze site staat een link naar een testfilmpje, dit zegt genoeg over de kwaliteit van de steel. Kwaliteits- tuingereedschap.nl Kwaliteits-tuingereedschap.nl…… wij gaan voor kwaliteit!!!!