Informatie Polet traditionals

Handgesmede kwaliteits gereedschappen sinds 1905

Sedert 1905 smeedt onze familie tuingereedschappen van uitstekende kwaliteit. De vakkennis, verworven van vader op zoon, en dit al 3 generaties lang, zorgt ervoor dat steeds wordt gewerkt met de beste materialen.

We streven ernaar om de al oude methode van het uitsmeden en harden van gereedschappen verder te handhaven, zonder dat we de vooruitgang over het hoofd zien.

Elke dag wordt er gewerkt aan de ontwikkeling en verbetering van onze producten. Omdat we tevredenheid hoog in het vaandel dragen, houden we steeds rekening met tips van de eindgebruiker.

Deze manier van werken maakt dat de producten van POLET Traditional steeds aan uw behoeften voldoen. De oude ambachtelijke werkwijze, samen met de nieuwste  technologie draagt bij tot perfecte, duurzame materialen, die u vooral zullen verbazen door hun degelijkheid .

Alle producten worden met de hand vervaardigd in onze werkplaats. Van kleine tot grotere tuingereedschappen, u vindt het bij de Polet Traditional serie.

Kwaliteits – tuingereedschap.nl  verkoopt het originele handgesmede gereedschap van Polet traditional. Deze ambachtelijk gesmede kwaliteitsproducten munten uit in gebruiksgemak en duurzaamheid. Alle Traditionals  gereedschappen worden door ervaren gereedschapssmeden met de hand vervaardigd. Door gebruik van eersteklas smeedstaal verkrijgt men een scherp,taai en slijtvast product. Door de handmatige bewerking van het staal is ieder product uniek, hierdoor zal ieder stuk gereedschap minieme verschillen bezitten. In de spades en de schoffels wordt het trotse beeldmerk van kwaliteit geslagen… het beeldmerk van chris en stefaan  Denolf. Meestersmeden.

Oud logo DeNolf