Terug

  • de beste service, altijd kwaliteit !
  • Gratis verzending vanaf € 80,- (NL) *
  • 14 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!

Disclaimer

Kwaliteits-tuingereedschap.nl  is onderdeel van Handelsonderneming WMR welke ingeschreven staat als onderneming bij  de Kamer van Koophandel in Middelburg onder  nummer 22035453.

Wanneer u  de website van Handelsonderneming WMR bekijkt en de daarop getoonde informatie gebruikt, stemt u in met de voorwaarden vermeld in deze disclaimer. 
Handelsonderneming WMR heeft te allen tijde het recht om, zonder enige aankondiging, de informatie op haar website te wijzigen.
Bij Handelsonderneming WMR wordt met zorg de website geschreven en gevuld. Handelsonderneming WMR kan niet  instaan voor de juistheid, volledigheid en/of actualiteit van de teksten, prijzen, prijswijzigingen, afbeeldingen en overige inhoud van de website  en/of haar functioneren. Aansluitend op dit laatste punt, zal  Handelsonderneming WMR dus niet aansprakelijk zijn voor schade welke ontstaat, dan wel dreigt te ontstaan door (in)correcte teksten, prijzen, prijswijzigingen, afbeeldingen en/of overige inhoud van de website  en/of haar functioneren.
Het gebruik van alle informatie op de website van  Handelsonderneming WMR  is voor eigen risico van de bezoeker, dan wel de gebruiker.
De intellectuele eigendomsrechten van alle getoonde informatie en methodes op de website  van  Handelsonderneming WMR berusten bij Handelsonderneming WMR.

De gevoerde beschermde merknamen die wij op onze website tonen berusten  bij Handelsonderneming WMR en/of bij  N.V. Polet Quality  Products S.A. 
Het is de bezoeker en/of gebruiker van de website van Handelsonderneming WMR niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Handelsonderneming WMR  informatie te kopiëren, te verspreiden of te wijzigen op welke wijze en/of in welke vorm dan ook.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »